Skip to main content

Jak to vypadá, když se sejde 1200 lidí se stejnou myšlenkou a stejným naladěním? To jsem mohl poznat 22.4. 2023 na setkání, kde jsem se dozvěděl spoustu nových informací o důležitosti zdraví střevního mikrobiomu a jater jejichž fungování ovlivňuje naše zdraví více než si myslíme. Na závěr tohoto článku vám také povím o novince, Liver+. Nepotkali jsme se? To mě moc mrzí. Kdo nedorazil přišel o nezapomenutelný zážitek. Ale není všem dnům konec. Své zážitky a emoce z akce vstřebávám ještě teď. 4 dny po akci. Osobně jsem byl naprosto nadšený z atmosféry, přívětivosti všech kolem a ze všeho okolo. Nerad vystupuji ze své komfortní zóny, ale jsem rád, že jsem to udělal. Mé emoce jsou natolik silné, že na jejich sdílení článek stačit nebude. Proto se můžete těšit také na video o této akci. Jako člověk jsem velmi vnímavý a hned několikrát jsem při setkání s lidmi zažil Déjà vu. Tedy vnitřní pocit, že jsem tyto lidi nejen že už potkal ale, že jsem je měl potkat. Došlo k tzv. synchronicitě událostí. A já jsem byl ve správný čas na správném místě. Také míváte tento pocit? Matěji, hlavně nepřeháněj. Dnes se budu snažit být nezaujatý, ale rovnou říkám, že mi to moc nepůjde. Byl jsem prostě nadšený.

Označují nás za sektu

Bylo nás opravdu ale opravdu hodně. Někteří lidé považují Harmonelo za sektu. My Harmoneláci, mezi které se s radostí řadím to bereme s humorem. Považujeme se za kolegy, přátele či rodinu. Mluvím o pocitu, kdy si člověk může nejen tykat s téměř kýmkoli z 1200 lidí, ale cítí se skoro jako doma. Neodsuzujte tedy něco, co neznáte. Neodsuzujte někoho, koho neznáte. Jak a proč vznikají tak snadno taková přátelství v Harmonelu a někde to třeba není možné? Vše je založeno na úžasných produktech, kterým každý z Harmonela věří. Ne proto, že by to někdo nařídil, ale z vlastní zkušenosti. Když vyzkoušíte produkt, který vám pomůže s tím nejcennější, se zdravím. A všechno funguje a opravdu pomáhá. Pak nejde jen o víru, ale o naprosté přesvědčení, že produkty Harmonelo jsou naprosto úžasné. A díky úžasným produktům vznikají úžasní kolegové, a tak také úžasné vztahy. Osobně nemám v povaze přehánět a zveličovat. Zde všechno říkám na rovinu a tak, jak to cítím. Proto říkám, nebojte se a udělejte první krok. Stačí mi napsat a já vám moc rád vše přiblížím. Harmonelo, to jsou nejen skvělé produkty, které tvoří skvělé lidi. Ale také skvělí lidé, kteří tvoří skvělé produkty, které dávají smysl.

Energie: Když se sejde 1200 lidí, je to cítit

Když se v uzavřeném prostoru sejdde několik set lidí, je hned vydýchaný a těžký vzduch. To ale není vše. Často se ke mně dostávají dotazy, zda je možné vidět nebo vnímat energii, auru jiného člověka. Setkání více jak 1000 lidí je dobrým příkladem. Vše se nahrává do kolektivního vědomí. Jedná se o vědomí všech bytostí na této planetě. Do tohoto jediného společného prostoru se nahrává vše včetně strachu či radosti. Pokud je v kolektivním vědomí více radostí a pozitivních myšlenek, pak se tady a teď dějí pozitivní a šťastné věci. Pokud je více strachu, pak je dopad na tady a teď opačný. Na toto vědomí se člověk napojuje nevědomě, ale stačí trocha tréningu, abychom tak konali vědomě. Když se na jednom místě sejde 1000 lidí, potom je kolektivní vědomí velmi aktivní, otevřené a přístupné. V kolektivním vědomí můžeme potom najít odpověď na jakoukoli naší otázku. Od předpovědi počasí na druhý den, až po předvídání budoucnosti. Téma kolektivního vědomí je velmi obsáhlé a potřebovalo by samostatný článek.

 

Z fyziky víme, že každé lidské tělo vyzařuje teplo a energii, ale ani to není vše. Když zkušený manažer s někým jedná, dokáže odhadnout povahu člověka a občas, jako by dokázal číst i myšlenky. Všimli jste si toho někdy? Někdo to prostě umí a nepřikládá tomu vyšší váhu. Odhadnou charakter člověka naprosto přesně a považují to za normální. Ostatní o někom takovém poví, že má opravdu dobrý odhad na lidi.

Věděli jste, ale že podobným způsobem můžeme vnímat bytosti, které pouhým okem nevidíme? Jedná se o duchy mrtvých, entity, energetické bytosti a podobně. Takové bytosti můžeme doslova cítit. Ano, je hned několik způsobů, jak lze vnímat bytosti mezi dimenzemi, které okem spatříme jen ojediněle. Ano i okem lze ducha spatřit, ale je to v celosvětovém měřítku málo častý jev. můj bráška Michael tuto schopnost má. I když o tom moc nemluví. Entitu lze vidět třetím okem, Někdy člověk jednoduše ví, že v jeho blízkosti se duch nachází. Je to blíže nepopsatelný pocit, který každý vnímá jinak. (husí kůže, chlad, mrazení na zádech…). Já osobně pozitivní a hlavně negativní energii cítím. Teď myslím skutečně čich. Dlouho jsem nevěděl co to znamená. To co jsem cítil, jsem přirovnal ke spálenému peří, i když jsem samotné spálené peří nikdy necítil. Neptejte se, nevím proč. Když jsem po důvodu pátral dál, dozvěděl jsem se, že cítím negativní energii. Negativní nebo pozitivní energie může pramenit nejen z lidí, ale také z míst a předmětů. Předmět může být velikosti špendlíku nebo obrovské budovy.

Matěji, dal bys ruku do ohně za Harmonelo? Ano dal. Proč? Protože jsem se nejprve s lidmi, s Harmoneláky setkal. A po setkání jsem věděl, že chci užívat produkty Harmonelo, že jim prostě věřím. Vše se poté potvrdilo na mém vlastním těle. Kdy jsem doslova cítil, jak se má střeva uzdravují, jak pracují, jak si berou ze sirupů Harmonelo přesně to, co potřebují. Chce-li člověk takto mluvit, musí to cítit na vlastní kůži.

Den plný odborných přednášek aneb bez práce nejsou koláče

Harmonelo, to není jen zábava a klábosení. Během jediného dne byla také možnost, poslechnout si několik odborných přednášek od lékařů, gastroenterologů a odborníků z praxe. Na téma střeva, střevní mikrobiom, probiotika a jejich důležitost a v neposlední řadě játra a jejich propojení se střevy.

Samotným překvapení pro nás všechny byla inspirativní přednáška pana doktora Ronalda Pavlova. Který jako překvapení akce hovořil o střevech z hlediska gastroenterologa. Z jeho přednášky mi utkvělo v paměti hned několik věcí, ale hlavně jedna. Ve střevech se tvoří 95% všeho serotoninu, obnova střevních buněk trvá 7 dnů a především, pokud se naruší správný chod střev, naruší se zdraví celého těla. Proč? Protože střeva mají v zásadě svůj vlastní nervový systém. Je to doslova soběstačný organismus, ve kterém jsou miliardy a miliardy organismů. Mnohem více si můžete přečíst ve skvělé knize: Zdravá střeva od Justin a Erica Sonnenbergových a také v knize Geniální potraviny, kterou vytvořil Max Lugavere. Obě knihy najdete tady. První z nich je doslova biblí firmy Harmonelo.

Dalšími přednášejícími byli členové vědecké rady Harmonelo: Doktor Jaroslav Roček, profesor David Stejskal a na závěr pan profesor Vladimír Teplan. Zde tedy jsou 3 z mnoha dalších důvodů, proč věřím firmě a produktům Harmonelo. Nic není jen pouhý výmysl, ale vše stojí na vědeckých základech. Osobně jsem se dostal k Harmonelu, když jsem dodržoval nejdrsnější dietu v mém životě. Doslova vše muselo pryč. Byl jsem pod dohledem výživové poradkyně a každá potravina, produkt či doplněk stravy byl pod drobnohledem. Jakmile produkt obsahoval jedinou více nevyhovující látku hned jsem jej nahradil produktem jiným, ale Harmonelo dostalo zelenou. Od té chvíle mi začalo konečně docházet, jak důležitý je střevní mikrobiom, a jak důležité je, podporovat zažívání kvalitními probiotiky a prebiotiky. Ta z lékárny prostě nestačí. Probio a prebiotika jsem více rozebral také v tomto článku.

Nový produkt Liver+

Na závěr celé Harmonelo Akademie byl představen nový produkt Liver+. Jak název napovídá, jedná se o produkt na podporu jater, který má podobu tobolek. Každá tobolka obsahuje živé probiotické kultury, Ostropestřec Mariánský, vitamíny D3, B6, B12 a Cholin. Ostropestřec známe všichni, napomáhá správnému fungování jater, detoxikuje organismus a často jej samostatně lidé užívají v období jarního detoxu. O jarním detoxu si můžete přečíst více také v tomto mém článku. Dále probiotické kultury nesmí v produktu od Harmonela chybět. Ty napomáhají správnému fungování střev a tím ovlivňují játra. Vitamín B12 napomáhá správné krvetvorbě, podporuje imunitní a stabilizuje nervový systém. Napomáhá správnému zpracování tuků a sacharidů. Vitamín B6 podporuje imunitní systém, je nezbytný pro tvorbu a fungování enzymů a aminokyselin. Vitamín D3 napomáhá při tvorbě a vstřebávání vápníku, je důležitým prvkem pro zdraví kostí a zubů. Napomáhá činosti svalů a podílí se na dělení buněk. Cholin patří mezi vitamíny skupiny B. Jde o bioaktivní látku, má velmi blízko k soběstačnému organismu, získal tak název vitagen. Nebudu zabíhat do odborných pojmů, to není důležité. Je stavební látkou, která pomáhá zprostředkovávat přenos nervových vzruchů do mozku a nervosvalové ploténky. Je podstatný pro řadu biochemických reakcí.

Na závěr zodpovím častou otázku, zda musí být Harmonelo sirupy uchovávány v lednici. Po jejich otevření je to velmi doporučováno. Liver+ je však výjimkou. Před otevřením nádobky s kapslemi uchovávejte Liver+ v lednici. Po jeho otevření potom v pokojové teplotě.

Závěrem

Proč věřím v Harmonelo? Když se snoubí úžasní lidé v čele se samotným zakladatelem firmy, kvalitní produkt, který jsem vyzkoušel na vlastním těle a vše stojí na vědeckém základu, pak nemůžete řešit zda je firma MLM nebo není. Pak pouze mluvíte o své vlastní pozitivní zkušenosti s produkty, které jste vyzkoušeli na vlastním těle. Neoficiálním heslem naší firmu je: Vyzkoušej produkt a až potom dělej závěry a tady a teď to platí 100x více. Nakonec je ale stejně všechno na vašem vnitřním pocitu, rozhodnutí a vaší intuici, ale nezavrhujte co nezkusíte. Pokud jste tuto Harmonelo Akademii prošvihli, ale chtěli byste být ve správný čas na správném místě a zažít stejné pocity jako já tak můžete. 7.10.2023 se můžeme znovu potkat. Koukněte na mém blogu do sekce eventy a nebo rovnou do eshopu, kde si už teď můžete koupit vstupenku na další Harmonelo Akademii.

Praktický úkol na závěr? Já v Harmonelo věřím celým svým srdcem. Pokud věříš mně pak věř také Harmonelu a dej mu šanci.

Na mé emoce a pozitivní pocity z Harmonelo Akademie, které se do článku nevešly se můžeš podívat také ve videu tady.

Liver+ a další produkty najdeš teď a tady.