Skip to main content

Další z článků, který když nenapíši hned teď, pak jej nenapíši nikdy. Je neděle 12.11. 2023 21:53 a zítra jdu do práce. I přes to, po dlouhé době opět sedám za klávesnici a píši alespoň hlavní myšlenky tohoto článku. Je to jako když vás napadne řešení složité rovnice či životního problému v tu nejnečekanější dobu a pokud tuto myšlenku nevyužijete hned potom zmizí. Znáte to? Ale teď již k věci. 

Již v několika článcích jsem psal o něčem, čemu se říká egregor. Jedná se o strach, natolik silný lidský strach, že se transformuje a zhmotní do podoby energie či doslova bytosti. Negativní energie a zlé bytosti. Egregoři jsou z 99 % zlé energetické bytosti či entity. A právě takové přirovnání mě napadlo, když jsem četl článek o první zmíňce o Crohnově chorobě. Crohnova choroba byla zprvu považována za horečku. Až později ji 3 lékaři pojmenovali Crohnova choroba. Doslova se v tomto článku psalo, “Tak byla stvořena Crohnova choroba” Ještě dnes mi běhá mráz po zádech. 

Crohna objevil lékař jménem Crohn a ten se svěřil dvěma svým známý, také lékařům. A jak už to chodí, když se lidské mysli spojí, pak je jejich vliv silnější a strach a obavy urputnější a hrozivější. Trojice lékařů tak vzala možnost existence Crohnovy choroby za reálnou a faktickou a poté už jen stačilo, aby se o této nemoci dověděla širší laická veřejnost, které bez odborných vědomostí přijímá fakta odborníků za danou věc. Není to dnes stejné? Ať už u lékařů či kdekoli jinde. Znáte to také? Jste zdraví, a když po X letech přijdete k lékaři, najednou se začnete cítit nemocně a výsledky to jen potvrdí. 

Existuje dobro? Potom existuje i zlo. Egregoři, entity, energie, které se snaží svést lidi z cesty, odvést pozornost od našich snů, přání a cílů, které máme v tomto životě vytyčené. A pokud to i tak nestačí, potom v nás vyvolají nemoc, skrze strach a negativní emoce. Crohnova choroba vzniká ze stresu, to vím ze své vlastní zkušenosti. Crohn vlastně vzniká ze strachu z Crohna. Může být “Crohn” onou entitou či egregorem, které před lety páni lékaři pojmenovali a tím ji zhmotnili? Zní to bláznivě, já vím. A i přes to to píši. Vím, že se tato slova dostanou k těm, kdo je mohou a mají pochopit. Ať se tak stane. 

Tuto myšlenku podpořil také můj vlastní 13 ti letý bráška těmito slovy: Matěji, jsi tu, abys konal dobro, bojoval za světlo a mír, a to se temné straně nelíbí, proto se tě pokusili napadnou skrze Crohna. Ty vlastně nemáš Crohna a nikdy jsi ho neměl. Věř si, víc si věř.  

Když jsem byl v umělém spánku a pod silnými opiáty, byl to právě můj malý bráška, kterého jsem často viděl, jak na mě dohlíží. Malé děti jsou schopné vnímat energie a bytosti z jiných dimenzí cca do 5 ti let věku. Poté většina rodičů toto “třetí oko” svým dětem uzavře. Stačí k tomu jednoduchá věta – “Nevymýšlej si hlouposti, na tvoji bujnou fantazii není nikdo zvědavý.” Takové dítě může vidět ducha, energetickou bytost, entitu, energii, auru atp. Brášku, kterému je teď 13 let jsme v tomto směru podporovali a nedělali z něho blázna. I když dnes, a nejen dnes je tomu právě často naopak. Díky větě “Věřím ti, pověz mi, co jsi viděl”, dokáže brácha to, co dokáže a vidí to, co vidí. Věkový rozdíl mezi námi je 16 let, proto jsem měl možnost rozvoj této schopnosti u něho sledovat v přímém přenosu. 

Pro někoho z vás, kdo žije materiálním životem a je nucen řešit pouze peníze a vydělávání. Zatím jsem na tom velmi podobně. Tak vám tento článek může připadat jako science fiction. Já jsem byl naštěstí vychován k tomu, abych svoji mysl neuzavíral před tím, co na první pohled zdá se nevysvětlitelné či nemožné. Ano, je pravda, že jsem k tomu došel také díky tvrdě vydřeným zkušenostem, které mě dovedli až na samotný břeh řeky Styx za níž mě už čekal jen světelný tunel. 

Pravdou je, že tohle všechno je možné, zázraky se ději, nemožné je možné, magie existuje a dochází k neustálému bojí mezi dobrem a zlem. 

A Crohn? To je zlo, takový zlý vlk, který se vám dostane do hlavy a vyvolává negativní, zlé a sebezničující myšlenky. Říká se, že vše je v hlavě a je to tak.  

Jak vaše mysl funguje si můžete vyzkoušet i sami na sobě. Jen je potřeba být trochu pozornější. Představte si, že se cítíte dobře, jste s rodinou, přáteli, děláte to, co vás baví. Dnes se tomu říká stav flow. Je to ta chvíle kdy se vám do hlavy nedostávají jiné myšlenky než jenom tady a teď. V tomto flow stavu nejen že jsme extrémně výkonní a precizní při tom, co děláme, čas plyne a my si toho ani nevšimne a naše tělo? To je schopné se v tomto stavu léčit buňku po buňce.  

Tip: Když jste nemocní, ať vás trápí cokoli… Nepředstavujte si, že jsou zdravá najednou vaše střeva, bolavá hlava či zlomená ruka. Tělo není schopné opravit celý orgán nebo tkáň jako mávnutím proutku z minuty na minutu. Tělo se opravuje po jednotlivých buňkách. Představte si to jako mýdlovou bublinu bublifuku. A teď si představte, že vaše tělo je složeno z miliardy takových malých bublinek a každou sekundu se obnoví 1 vaše buňka. Například buňky střeva (povrchu střeva) je schopen se obnovit během 14 dnů. 

Každá nemoc je entitou, která se k nám dostane ve chvíli, kdy si skrze negativní emoce (strach, hněv, zlost, sebelítost, nízké sebevědomí…) naruší naši auru, které lidské tělo chrání před těmito negativními vlivy. 

Nemoc vzniká tak že uvnitř sebe podporujeme negativní emoce (strach, hněv, zlost…) a ty se více a více zhmotňují a prokousávají vrstvami naší aury. Takových vrstev je několik, pokud negativní emoce, v tu chvíli již entita překoná všechny úrovně naší ochrany dostane se až k našemu tělu a vzniká problém na fyzické úrovni, nemoc. 

Láska je protipólem zla a tou nejsilnější silou na straně dobra. Láska je schopna vyléčit jakoukoli nemoc. To je také vědecky podloženo. Jste do někoho zamilovaní? Cítíte se, jako byste mohli skály lámat? V tu chvíli vaše tělo produkuje nejen endorfin ale další látky, které nejen tělo extrémně rychle uzdravují, ale vytvářejí neprostupnou obranu před jakoukoli nákazou či nemocí. O tom všem si můžete přečíst v knize Molekuly emocí, o které píši v tomto článku. 

Proč se tedy neustále všude bojuje, bojuje se stále od starověku o bohatství, slávu a dnes hlavně o to bohatství. A když se nad tím zamyslíme, je to jen a pouze souboj mezi dobrem a zlem. Láskou na jedné straně a strachem, nenávistí a chamtivostí na straně druhé. Láska lidi podporuje v tom, aby konali dobro, zlo vyvolává v lidské mysli strach nenávist, zlost… 

Je to neuvěřitelné? Podívejte se na filmovou sérii Star Wars. V těchto filmech je více pravdy, než si myslíte. Proto jsou tolik úspěšné. Stejně tak J.R.R. Tolkien a jeho Pán prstenů. 

Na závěr mohu zmínit myšlenku Matky Terezy, která celý tento článek završí. “Nepůjdu s vámi do války, řekněte až se bude konat pochod za mír, a ne za válku a já půjdu”. 

Leave a Reply