Skip to main content

Na planetě Zemi ani ve Vesmíru nejsme sami. To musí připustit snad každý i sebevětší skeptik. A určitě existuje něco a někdo mezi nebem a zemí. Pokud čtete tento web, pak i to je vám jasné. Věděli jste, ale že Bůh, vesmír, andělé či jak tuto hybnou sílu nazvete je vám blíže než si myslíte. 

O tom že se ve slunci a jeho svitu skrývá mnohem více jsem začal uvažovat v posledním roce. Přijde vám, že když jdete na slunci nebo odpočíváte a vyhříváte se, jako by k vám pronikalo skrze paprsky mnohem více než jen tuny a tuny pozitivní energie. Už nějaký ten rok si vždy při pohledu do slunečních paprsků říkám, že dnes je dobrý den, dnes mám šťastný den, dnes mě tam nahoře hlídají. (Děkuji za to) Máte to podobně? 

Když jsem naposled ležel v nemocnici a po dlouhém 1,5 měsíci jsem se dostal na dohled od okna a na dosah ke slunečnímu svitu, vyhříval jsem se a doslova jsem cítil, jak se mi do žil vrací život. Od té doby vždy, když vidím slunce a čekáme něco, kam se netěším, pak požádám samotného Boha o jeho ochranu a podporu. Až do dnešního dne jsem nevěděl, jak blízko jsem pravdě. 

Zrovna dnes jsem v jedné z knih od Anthonyho Williama, který je léčivým médiem, narazil na jeho objasnění, co se za sluncem skrývá. Jen pro upřesnění Anthony je člověk, který má dar, komunikovat přímo se samotným Bohem. Mám na mysli doslovnou komunikaci pomocí dialogu, jako mluvím třeba já k vám, tady a teď. 

Anthony právě v této knize, kterou zatím nezmiňuji, budu na ni psát recenzi, píše, že s Duchem Nejvyššího, jak se mu představil takto často také komunikoval. Skrze sluneční světlo, které Williama v mnoha potřebných situacích naplňovala energií a silou potřebnou k zvládnutí těžkých situací, které často hraničily se smrtí. 

Slunce je samozřejmě zdrojem potřebného vitamínu D, pobyt na slunci zlepšuje psychiku a pomáhá s emoční rovnováhou. Pokud však uvěříme, že existuje “něco” mezi zemí a nebem, pak se za sluncem skrývá mnohem, mnohem více. 

Naslouchejme tedy nenápadnému hlasu v naší mysli, to k vám mluví vesmír či Bůh skrze vaši duši a pokud budete na holičkách, pak hledejte slunce a věřte, že potom bude a je vše v pořádku. 

Slunce je větší dar než jsme si mysleli, díky Bože. Od teď možná, když pohlédnete na slunce, uvidíte víc než jen planoucí kruh jasného světla.

Na závěr se naskýtají dvě otázky, kde všude se skrývá Bůh a božská podstata, a co je potřeba dělat pro to, abychom byli s Bohem ve spojení. Odpověď na tyto otázky se mi během mého života pomalu ale jasně skládají jako mozaika. Pojďme to tedy poskládat. Buddha je dnes velmi známou duchovní osobností a bytostí i pro nevěřící a materiálně založené lidi. On sám si však za svého života nepřál, aby o něm bylo cokoli zapsáno a odmítal jakékoli předávání jeho moudrostí dalším generacím. Pro sepsání Buddhova učení se rozhodli až jeho následovníci a učni po Buddhově smrti. Buddha také tvrdí, a to se mi velice líbí, pro setkání s Bohem, anděly, vesmírem či jak božský zdroj nazveme není potřeba do roka a do dne meditovat pod stromem. Božské setkání může každý zažít při nakupování v obchodě, ve sprše a dalších běžných činnostech.

Velmi známým tvrzením je také fakt, že kus božství se skrývá v každém z nás, potom každý z nás, každý člověk má božskou podstatu. Toto tvrzení podporuje také autor v knize Matrix, o které jsem psal recenzi nedávno. Autor tvrdí, že my, lidé nejsme pouze vedlejší součástí vesmíru na které vesmír nějak působí bez našeho vlivu. je to naprosto naopak. Nejen, že vše, co se ve vesmíru děje nás ovlivňuje, ale zároveň jsme to my lidé, kdo rozhoduje o tom, co se ve vesmíru bude dít a jak se to bude dít. Každou molekulu ve vesmíru ovlivňujeme už tím, že se na danou věc díváme.

O jednoduchosti v komunikaci mezi Bohem, světem za oponou a námi lidmi hovoří také autorka v knize „Musela jsem zemřít“. Přišli jsme si tento život sem na Zemi užít a vše můžeme ovlivňovat jen a jen naším postojem, našimi myšlenkami a našimi činy.

Je třeba jen uvěřit a až uvěří dostatečné procento lidí na celé planetě, začnou se dít zázraky a vše vyvrcholí tím, že se lidstvo posune do tzv. 5. dimenze, kde hmotné statky jako peníze a majetek nebudou hrát žádnou roli, ale to už se dostáváme k jinému tématu. Co jsem tím chtěl říci, je to, že se Bůh skrývá v každé květině, v každém člověku i v každém neživém předmětu, jako je kámen či dokonce stroj či automobil. Byl to právě vesmír či Bůh, který dál nám, lidstvu dary v podobě objevu spalovacího motoru, elektrického proudu či raketoplánu, se kterým můžeme letět až do vesmíru. Myslíte si, že vznik solárních panelů byla náhoda?

Komunikaci s vyššími silami tak můžeme navázat různými způsoby, je s námi to tiž stále a svítí nám na cestu ve všech nebezpečenstvích právě skrze slunce. proto se v létě cítíme plní energie a pozitivní nálady, a to nejen díky vitamínu D. Proto až udeří tuhé mrazy a obloha se zatáhne neprostupnými mraky, věřte, že slunce je na obloze stále…

Faktem však je, že lidé jsou tvorové skeptičtí, proto je několik vyvolených (2-3 lidé za 100 let, jak uvádí Anthony William ve své knize), kterým se Bůh zjeví v jeho pravé (pro lidskou mysl pochopitelné) podobě, aby tito obdaření lidé mohli slova boží šířit dál a dál, aby tak i nevěřící postupem času uvěřili. A až uvěří dostatečné množství lidí, dostane lidstvo příležitost posunout se do 5. dimenze.

Ne tato slova nejsou vystřižena z Bible, už brzy vás v recenzi seznámím s knihou, kterou si bude moct přečíst každý z vás.

Je jasné, že mým tvrzením v tomto článku neuvěří každý a těch, kdo uvěří bude spíše méně než více….já vždy dám na svůj vnitřní pocit při čtení knihy. A novou knihu vždy vybírám naslepo v knihovně. Potom věřím, že právě ta daná kniha mi má něco přinést, něco sdělit. A díky Bože za tento dar, že právě knihy mi velmi často svými řádky odpovídají na mé aktuální otázky. Vše na bází podvědomí a nenuceného jednání a hledání pravdy. Proto i já zveřejňuji po delším rozmýšlení tento článek a věřím, že k němu najde cestu každý ten, kdo si jej má přečíst, a komu tento článek má něco přinést.

Přeji vám otevřenou mysl plnou víry při všem, co ve všem životě děláte. Tady a teď.

Leave a Reply