Skip to main content

A máme tady další recenzi. Kniha, která mě překvapila zase o kus více než knihy předchozí. Prostě další dílo, které určitě stojí za přečtení. To řeknu hned pro začátek. Dílo ve kterém se autorovi podařilo, na pouhých 232 stránkách knížky malého formátu, popsat, jak lze změnit realitu naše vlastního života. Jak pochopit, co se v našem životě děje, zastavit se a zjistit, co nám každá jednotlivá situace chce povědět a proč nám do našeho života přišla.

Při čtení si začnete uvědomovat, že nejsme jednotlivci a individua, všichni jsme spojení a činy každé jednotlivce ovlivní životy všech na planetě Zemi. A to jak pozitivně a negativně. Největší přidanou hodnotou knihy je jednoduchost a naprostá nezpochybnitelná jasnost s jakou autor vysvětluje postupy, jak naši realitu ovlivňujeme, a to ať už vědomě tak nevědomě.

V knize je mnoho myšlenek, které by stály za zmínku a sám autor si to také uvědomuje, proto v průběhu čtení narazíte na 20 tzv. klíčů, myšlenek k zamyšlení, které se ve chvíli, kdy je člověk pochopí, propojí v jasný plán, jak dosáhnout ve svém životě doslova čehokoli.

Vždy záleží na tom, jak se na danou věc díváme a tím ji také ovlivňujeme. Nejsme tady a teď, na tomto místě a v tento čas ve vesmíru náhodou, nejsme loutkami vesmíru, který nás skrze osud ovládá jak si zamane. Naopak, jsme tvůrci i tvořenými. My lidé jsme zároveň těmi kdo vesmír a vše v něm naším vědomím ovlivňujeme a jsme zároveň vším, co se ve vesmíru děje také ovlivňováni.

Myšlenka, která mi v mysli uvízla nejvíce je tato: „Lidé zapomněli, že mohou velice snadno ovlivnit vše ve svém životě, v sobě i kolem sebe a proto vynalezl technologie, aby si toto konání, které mu bylo dříve vlastní usnadnil.

Je vědecky dokázáno, že lidská mysl dokáže nahlížením na věc tuto věc ovlivnit, kvantové částice se dokáží přemisťovat v čase, prostoru a dokážou se také replikovat. Pokud tedy přijmeme podložený fakt, že lidské tělo je složeno z částic a jedna částice dokáže to, co jsem zmínil v minulé větě, pak se také lidské tělo dokáže přemisťovat, replikovat, duplikovat či jenom opravovat z jakéhokoli poškození tedy nemoci. Proč? Protože lidské tělo je jenom shlukem milionů částic. A člověk se opravdu může přesouvat z místa na místo? Člověk je schopen být na dvou různých místech v jeden moment, je to tak a říká se tomu bilokace.

Co říci víc a neprozradit až příliš z celé knihy, v závěru zmíním tzv. 5 zrcadel, která nám odrážejí vše, co se potřebujeme dozvědět sami o sobě, a co v našem životě je dobře, a co je špatně a je potřeba změnit. Vše se odráží v našem běžném životě, v přítomném okamžiku a hlavně ve vztazích s ostatními lidmi. Ať už se jedná o rodinu, přátele, přítele či přítelkyni.

Autor v knize na praktických příkladech popisuje, co se v našem životě děje, co si svým chováním kompenzujeme, co hledáme v vztazích, které bez přestávky navazujeme a hned zase ukončujeme. Co a jak sledovat na všem, co se v našem životě děje, proč se nám to děje a jak to všechno vyřešit. To se dozvíte, po přečtení této knihy.

Leave a Reply