Skip to main content

INSPIRACE & MOTIVACE & ZDRAVÍ & PŘÁTELÉ & SKVĚLÉ JÍDLO
Jaké jsou tvé priority?

Kdy: 24.9.2023 10:00-17:00
Kde: Vila Lanna Praha: V Sadech 1/1, 160 00 Praha 6-Bubeneč

Již za měsíc se můžeme potkat na dalším úžasném a inspirativním „secret eventu“ od Wild&Coco, kde bude mimo jiné představen projekt „Síla z jídla“ a jak neustále opakuji a zdůrazňuji, strava je alfa a omega na cestě K UZDRAVENI.

Osobně se zúčastním již podruhé a ani minutu jsem při koupi lístků neváhal. Neodradila mě ani cena. Tato událost má takovou přidanou hodnotu, že opravdu stojí za to. Na předchozí eventy se podívej tady a nebo tady.

O první, premiérový secret event jsem přišel a je mi to opravdu líto. Proto vím, že tohoto i dalších eventů od Wild&Coco se určitě zúčastním.

To prostě člověk musí zažít.

Až se budete rozhodovat, zda investovat své peníze a především čas do této události, ptejte se, jaké jsou vaše priority. Velké množství lidí utrácí vysoké sumy za alkohol, cigarety a podobné návykové látky. Já jsem se rozhodl investovat do všeho, co mě posune na cestě K UZDRAVENÍ a secret event W&C takovou investicí je. Rozhodnutí je na vás.

TIP: Přijďte se svojí drahou polovičkou a vstup za lepší cenu je váš. ♥&♥

Během soundhealingové meditace se budeme moct všichni naladit na vlnu uvolnění, relaxe, inspirace a radosti.

Pro mnohé známá Zuzana Noah vám poté ukáže, jak si připravit správné léčivé smoothie.

Atrey s Kateřinou představí svůj projekt Síla z jídla včetně inspirativní přednášky.

Kluci, muži a chlapi, tentokrát se můžete těšit na něco speciálně pro vás. Součástí akce bude „Mužský kruh“ a rituál ke dni otců. Sám jsem zvědavý a natěšený, co nás čeká.

Celá akce bude provoněná ceremoniálním kakaem a dalšími zdravými produkty od Wild&Coco a dalších.

A to nejlepší na závěr. Akce se bude konat v prostorách Lannovy vily, kterou najdete na Praze 6. Jedná se o reprezentační zařízení Akademie věd České republiky. Budova byla postavena v roce 1872 v novorenesančním slohu a je památkově chráněna. Nechal jí postavit podnikatel a sběratel uměleckých památek Vojtěch Lannou. Více o historii této budovy se dočtete zde.

Proč vyrazit na tuto nezapomenutelnou akci? Protože když se spojí dokonalé a zdravé jídlo s historickou energií místa a přátelskou atmosférou, kterou můžeš pomoct tvořit i ty, vznikne nejen nezapomenutelný zážitek pro všechny naše smysly, ale mnohem více. Na úrovních mezi nebem a zemí. Bude to doslova magické.

Buď součástí této magické události také ty. Tady a teď.

Když při rezervaci vstupenky zadáš promo kód: KUZDRAVENI, získáš navíc Cocoguard jako dárek.