Skip to main content

Wild&Coco bylo první firmou, se kterou jsem se na své cestě za změnou svého života potkal.

S wild&coco a jejími produkty jsem se poprvé setkal v březnu roku 2021 a hned mě okouzlily. V červnu stejného roku jsem měl možnost, setkat se se zakladatelem firmy Atreyem a jeho ženou Kateřinou. Tedy náčelníkem a šamankou rodiny.

Již v březnu se mi dostalo obrovského propojení s produkty wild&Coco a mohu říci, že 5 týdnů jsem nejedl skoro nic jiného než jenom kokosový jogurt, kefíry a pil kokosovou vodu.

Ve videu si můžete poslechnout moji recenzi před 2 lety(2021). Před tím, než jsem propadl kokosové vášni. A dnes se mi splnil sen. Spolupracovat s firmou Wild&Coco a vám tak přinést malý kokosový dárek.

Proto když začal vznikat tento web, bez zaváhání jsem věděl, že s Atreyem a firmou wild and coco prostě musím spolupracovat. Jejich produkty se pro mě staly srdeční záležitostí a mohu o jejich dokonalosti a kvalitě mluvit z hlouby své duše a ze svého nejniternějšího zážitku.


Jestli hledáte kokosovou vodu, kterou jste ochutnali v Asii na dovolené a chtěli byste si ji vychutnat i u nás v srdci Evropy, v České republice, tak jste právě našli.

Zkoušel jsem hledat především kokosovou vodu, která by byla stejně lahodná a kvalitní, jako je u wild&coco ale marně. Budete se snažit najít levnější variantu, abyste ušetřili, ale neuspějete. Kvalita kokosových výrobků, kterou přináší a doslova přiváží do České republiky wild&Coco je zatím nepřekonatelná.

Nedílnou součástí jsou již zmíněný Atrey a Kateřina, kteří jsou samotnou duší firmy. Po setkání s těmito úžasnými lidmi jsem si uvědomil, co to znamená, dělat svoji práci s láskou a radostí.

Díky přístupu Atreye a Kateřiny se tak snoubí lahodná chuť, léčivé až magické účinky mladého kokosu a láskyplný, přátelský přístup nejen k práci a produktu, ale také k zákazníkům. Jaké léčivé účinky? Nejen léčba zánětu a další o kterých si můžete přečíst právě na webu wild&Coco.

Proto i já vám tady a teď s láskou a radostí vřele doporučuji některý z produktů vyzkoušet. Pro začátek můžete zvolit kokosovou vodu nebo lahodný, léčivý cocofír. Když při objednávce na eshopu nad 1500 Kč zadáš promo kód: K

UZDRAVENI, získáš zdarma Primebiotic Cocoguard 300ml jako dárek. Wild&Coco najdeš mezi mými affiliate partnery.