Skip to main content

Mým přáním vždy bylo a je spojovat a vzájemně propojovat všechny lidi tohoto světa pro dosažení zdraví, štěstí, lásky, bohatství a vyššího dobra. My všichni od severního po jižní pól jsme jedno společné kolektivní vědomí. Má-li se dobře jeden pak se mají dobře všichni. Dobro je stejně nakažlivé jako úsměv a smích. Také se musíš začít smát, když vidíš, že se někdo směje? A tak to funguje se vším a na obě strany. Tedy na tu pozitivní i tu negativní.

Zkus se jeden den pořád usmívat, buď pozitivní a neboj se pomoci. Možná to ze začátku bude těžké, ale věř mi, že tím pomůžeš nejen sobě, ale všem na této planetě. Díky kolektivnímu vědomi.

A právě proto jsem se rozhodl pro affiliate spolupráci s lidmi a firmami,  které touto myšlenkou žijí. Jdeš do toho také?

Také už jsi si koupil jídlo, věc, službu, doplněk stravy nebo cokoliv jiného, z čeho jsi byl prostě nadšený? A chtěl si někomu říci, jak skvělou zkušenost máš s daným produktem?

A takhle přesně affiliate funguje. Právě proto tady a teď s tebou sdílím produkty z obchodů, e-shopů atd., které jsem sám vyzkoušel, které mi chutnají, a které mi pomohly.

Nákupem na těchto obchodech tady a teď podpoříš také mě a moji tvorbu.

Dává ti to smysl? Máš svůj eshop či produkt, který tvoříš nebo někoho takového znáš?
Dej mi vědět a domluvíme se. Moc rád tě podpořím.